Klaartje

Meer over mezelf


Een klein beetje uitleg naar mijn zoektocht en passies. Ik ben steeds op zoek geweest naar wat iemand allemaal kan als hij het echt wilt. Ik had geen zwemclubervaring en behaalde op mijn 18 jaar mijn reddersdiploma. Op mijn 22ste haalde ik eveneens mijn trainer B diploma wat enkel mogelijk was door te geloven in mezelf, ervoor te gaan, te studeren en ervaring op te doen. Ik geef sinds mijn 18 jaar reeds zwemlessen en ben continu actief gebleven. Ook bijdragen aan een project waar kinderen met een beperking leerde zwemmen, gaf me een enorme boost. 

In mijn huidige gezinsleven en ook rondom mij waren er ontelbaar veel voorbeelden waarbij ik conflicten zag bij wat we "weten" en hoe we eigenlijk reageren (denk maar aan fobieën van iemand, bang om te duiken, bang van water.....). 

Dit triggerede mij verder en na wat speurwerk kwam ik bij hypnose terecht. Initieel was ik eerder sceptisch, dus schreef ik me in voor een cursus. Ik wou rationeel begrijpen hoe dit werkte en wat er allemaal mogelijk is. Het was (en is nog steeds) een ongelofelijk mooi parcours dat zeker nog niet ten einde is. Wat er zich afspeelt in je hoofd kan je best niet onderschatten. .Je bent tot veel meer in staat dan je soms denkt!  Geloof in jezelf en dan komt alles goed!