Algemene voorwaarden

Deze website is eigendom van Klaartje Boodts. Door gebruik te maken van deze website g je akkoord met de volgende algemene voorwaarden. 

De inhoud van deze website met inbegrip van foto's, beelden, teksten zijn eigendom van Klaartje Boodts.  De informatie is algemeen en niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden en kan dus niet als gelijk wat voor een advies aan de gebruiker worden beschouwd. Er kan geen aansprakelijkheid worden gesteld voor rechtstreeks of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze website. Indien je onjuistheden zou vaststellen kan je je steeds tot Klaartje richten. 


Je privacy is belangrijk en de GDPR wetgeving wordt hier gerespecteerd. In geen geval zal je informatie doorgegeven worden aan derden. Je medegedeelde contactgegevens zullen gebruikt worden voor het maken van afspraken en het beantwoorden van vragen. Je hebt ten allen tijden recht op inzage en correctie van je persoonsgegevens. 

Tijdens het bezoeken van de website kunnen mogelijks "coockies" op de harde schijf van je computer geplaatst worden. Een coockie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van je computer of gsm geplaatst wordt wanneer je een website raadpleegt. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met het gebruik van coockies.